Itt a nagykoalíció: az MSZP visszalép a Fidesz javára

Gyomorforgató az MSZP arcátlansága. Mesterházy Attila ma kijelentette: azokon a helyeken, ahol a Jobbik esélyes az egyéni győzelemre, jelöltjeik viszalépnek a Fidesz javára, hogy megakadályozzák a Jobbik parlamentbe kerülését. Felháborítónak tartjuk a Fidesz cinkos némaságát is, Orbán Viktor 2006-ban még 3 napot adott a szocialistáknak, hogy "eltakrodjanak", ma meg már velük összeborulva akarják kiszorítan a nemzeti erőt az Országgyűlésből.

Bajnai Gordon életében először és utoljára mondott igazat, amikor múlt héten, az Országgyűlés utolsó ülésén azt mondta a Fideszzel kapcsolatban: "hasonló a hasonlónak örül"...

Önkéntelenül is eszünkbe jutnak Márai Sándor szavai: "A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt."

chevrosanyi szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://chevrosanyi.blog.hu/api/trackback/id/tr651797618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása