Nesztek, oltóanyag!

Meghalt egy igazoltan H1N1-fertőzésben szenvedő beteg hétfőn a sátoraljaújhelyi Erzsébet kórházban; a férfi még novemberben megkapta a védőoltást.
 
Vass Zsuzsanna, a kórház intenzív osztályának vezető főorvosa az MTI-nek azt mondta: az ötvenes éveiben járó férfi öt napja magas lázzal küszködött, így került a kórházba. A mellkasröntgen kétoldali, nagy kiterjedésű tüdőgyulladást igazolt. A beteget gépi lélegeztetésre kapcsolták, emellett antivirális és antibiotikumos kezelést is kapott. Állapota azonban annyira romlott, hogy életét már nem tudták megmenteni, két nappal kórházba kerülése után elhunyt.
A főorvos hozzátette: a betegnek magas vérnyomása és cukorbetegsége volt, de a hozzátartozók elmondása szerint azok nem okoztak komolyabb problémát. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei ÁNTSZ-nél elvégzett vizsgálat kedden délután igazolta a H1N1 vírus jelenlétét a férfi szervezetében. A férfi családjának tagjait is beoltották, de közülük nem betegedett meg senki. A sátoraljaújhelyi kórházban az MTI információi szerint január eleje óta hárman haltak meg H1N1-vírusfertőzés miatt, három további beteget kezelnek, az ő állapotuk javul.
 
Oltóanyag, oltóanyag... Már a Mézga Család kalandjait is megélt történetről van szó, pedig azt 30 éve adták le a Tv-ben.  Az emberek még mindig bedőlnek a kormány hazugságainak... 
 
Egy kis emlékeztető, aki még nem látta volna:
 
chevrosanyi szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://chevrosanyi.blog.hu/api/trackback/id/tr781685651

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A polgármester kitagadta azokat akik nem Fideszesek 2010.03.03. 00:37:58

Történelmi nap 2010. február 25-e Sátoraljaújhely történetében. A város polgármestere, Szamosvölgyi Péter kitagadta azokat akik nem Fideszesek. A város polgármestere megnyilatkozásával, kirekesztette 2/3-át a város lakóinak, ugyanis a szavazó korúak 2/...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása