Figyelnek a sünök !

Reszkessetek ellenzékiek! Kész az új rendőrségi csodafegyver

irattar.jpgAz országos főkapitány, Bencze József büszkén számolt be arról, hogy minap elkészült a Rendőrségi Szövegbányászati Rendszerre keresztelt "vadászfegyver". Így a rendőrök egyből kutakodhatnak az ellenzékiek internetes és egyéb kommunikációs lehetőségeiben, s gyárthatják az új terrorista elméleteket.

 

Ezzel az eszközzel bűnmegelőzési, bűnüldözési feladataink ellátásához szükséges adatok, információk kinyerését, a bűnügyi elemző, értékelő munka bonyolítását tettük sokkal gyorsabbá és eredményesebbé - nyilatkozta a rendőrfőkapitány. A Magyar Tudományos Akadémiával és a Montana Zrt-vel közösen kifejlesztett rendszer az ORFK korábban kiépített dokumentumtárában bonyolít szabadszöveges visszakeresést. Ez jelenleg közel 55 millió dokumentumot jelent. De ez folyamatosan bővül, 24 óránként frissül az információs bázisunk, vagyis ilyen időközönként kerülnek be újabb és újabb nyomozati anyagok és adatok. Megfelelő hívószavakkal bármilyen, egy adott bűnesettel kapcsolatos kérdésünkre választ kaphatunk, percek, sőt, akár pillanatok alatt - mondta Bencze, kifelejtve, hogy az ellenzék megfigyelését szolgálhatja leginkább a rendszer.

HunHír.Hu - stop nyomán
 

Olvasói hozzászólás :

 Vereckéig talán nem fognak visszatekinteni...
Franc tudja,hogy milyen módon és módszerrel,de biztos megtalálják az eszközeiket,hogy bárkit lecsekkoljanak...
Hallottam róla,egy illető készített magának egy honlapot,foglalkozott a zsidó és cigánykérdéssel,Magyar Gárdával,Jobbikkal stb,videókat,cikkeket másolt át a világhálóról...,korrekten rendszerezve..,fórum nem volt.
Kb.3-4 hónapig fejlesztgette a honlapját,mikor egy este csengettek a lakásán...,3 pali állt az ajtóban..,"Ön XY?-Igen...-akkor megkérnénk,hogy fejezze a honlapján az uszítást,különben gondjai lesznek....,-hívok rendőrt és megbeszélhetjük,-nem kell, azok vagyunk...,",majd elővették az igazolványukat...
Az illető soha nem jár tüntetésekre,se gyűlésekre,nem tagja egyetlen pártnak sem...

SÜNÖK : A HAZAÁRULÓ, KÖZTÖRVÉNYES, CIONISTA SÖPREDÉKKEL, ÉS A CIGÁNYBŰNÖZÉSSEL FOGLALKOZZATOK ! ! ! SZÓLÁS-, ÉS SAJTÓSZABADSÁG VAN, HA NEM TUDNÁTOK RÓLA ! ! !

chevrosanyi59 szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://chevrosanyi.blog.hu/api/trackback/id/tr421624053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása