A munka szabaddá tesz

     

A munka szabaddá tesz - Arbeit macht frei.
Mit is jelent ez a rövid kis mondat? Ma én ezen elgondolkoztam, íme röviden, hogy mire jutottam:
A munka szabaddá tesz, hirdeti az auschwitzi munkatábor felirata. A munka szót most több okból is ki kellett emelnem, mert ugye a munkáról lesz szó, másrészt meg az említett tábor - akárcsak az összes többi - munkatábor volt, ahol a zsidók, kommunisták, buzik, cigányok és a társadalom egyéb rákfenéi dolgoztak.
Tehát szabaddá tesz. De mitől szabadít meg? Miért olyan sértődött a zsidóság a mai napig azért a néhány évnyi valóban hasznos munkáért?
A Talmudban, a Tórában, és a többi zsidó erkölcshalált okozó "szent" könyvben a kétkezi, idegen szóval élve fizikai munka mint megvetendő tevékenység szerepel. A mezőgazdaság főleg! Ezekben a könyvekben benne foglaltatik, hogy érdemesebb, könnyebb másokból, a gójokból megélni, őket rabszolgákként tartani, kihasználni őket addig, amíg meg nem döglenek, mint az összes nem-zsidó állat. (Köztudott, hogy e könyvek szerint aki nem zsidó, az állat, és csak azért van emberi formánk nekünk, nem-zsidó állatoknak, hogy zsidó urainkat ne kutyáknak meg szamaraknak kelljen kiszolgálniuk.)
Ezzel szemben a magyar nép mindig sokra becsülte a mezőgazdasági, és általában a valós, kemény munkát. Amely szabaddá tesz. Ha az ember megtermel magának valamit, akkor szabaddá teszi magát a másoktól való függéstől! Ez a maga valódi értelmében tőzsdézéssel, pénzügyi trükkökkel nem érhető el. A zsidó úgy képzeli el a "munkát", hogy kölcsönadok uzsorakamatra a rohadt magyarnak, és ha visszafizeti, - márpedig erről gondoskodom -, akkor azért a pénzért megdolgoztam!
Nem így van, zsidó! Azért a pénzért a szerencsétlen magyar dolgozott meg, te csak elvetted tőle. Tudom, hogy büdös a munka, meg nehéz, de hidd el, szabaddá tesz!
Ezért is utálják a zsidókat a világ minden pontján a gondolkodó emberek. Mert nem dolgoznak, hanem élősködnek. Ha dolgoznának, akkor nem függenének a gójoktól, és a munka szabaddá tenné őket az antiszemitizmustól!
Gondolataim alátámasztására van még sok jó példa, de elég, ha csak a réti niggereket említem. Ők sem dolgoznak, őket is mindenki utálja. És nem, kedves humanista, emancipált barátom, nem ok nélkül. Te sem örülnél a májmételynek, ugye?
Egyszóval mitől szabadít meg a munka? Miért tesz szabaddá?
Önállóságot hoz, a másoktól való függés megszűnését.
Elismertséget hoz, a dolgozó - esetleg gazdaszervezetként használt - többség jogos gyűlöletének megszűnését.
Ugye mennyi előny? Javaslom zsidóknak (és cigányoknak, négereknek), próbálják ki! Tényleg jó érzés a földön dolgozva látni a termést, hogy az nekem köszönhetően van, a műhelyben izzadva látni, hogy az a gép általam működik, és még sorolhatnám!
És még egy dolog, amin szeretném, ha elgondolkoznál, zsidó barátom; ha majd beteljesül "dicső" célotok, a gójok teljes kipusztulása, akkor kiken fogtok élősködni? Kitől csaljátok majd ki az uzsorakamatot, kinek a lakását adjátok el a feje fölül, kinek a munkabérét veszitek el, kinek a vérét szívjátok majd, kinek az agyát rohasztjátok szét a médiabirodalmaitokkal?
Vegyétek észre, nem lesz gazdaszervezet! Ti próbáljátok velünk elhitetni, hogy nélkületek nincs kultúra, nincs értelmiség, nincs gazdaság, de valójában az a helyzet, hogy ha mi megdöglünk, akkor hamar Ti következtek!
Akkor meg majd forgathatjátok a Talmudot tanácsok után kutatva, mert abból bizony nem tanuljátok meg a munka becsületét!
A munka szabaddá tesz!
Arbeit macht frei!
Kitartás a végső győzelemig!
AntiKommunista-47
 

                   
chevrosanyi59 szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://chevrosanyi.blog.hu/api/trackback/id/tr201693304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása