Tényleg ezt akarjuk ???

                                                                                                                                  

                                                                       

                                

A Fidesz valamilyen rejtélyes oknál fogva kényszeresen igyekszik a világuralomra törő cionista körök elvárásainak és gyarmatosító törekvéseinek szervilis buzgalommal megfelelni.
A párt elnöke amerikai látogatásai alkalmával soha nem mulasztja el, hogy hódolatteljes gesztust gyakorolva tiszteletét tegye az amerikai zsidó szervezetek és lobbi főhatalmasságai előtt, s a Fidesz külkapcsolatainak alakításában meghatározó a Magyarországot felvásárló Izraellel kialakított diplomáciai jó viszony. 2005. június 23-án Orbán Viktor a következő nyilatkozatot tette az apartheidpolitikát folytató államban tett látogatása alkalmából. „ A Likud egy nemzeti párt, kormányzópárt és nemzeti párt Izraelben. Mi is nemzeti párt vagyunk Magyarországon, az elveink is közel vannak egymáshoz (Megj.: bár olyan következetesen képviselné a Fidesz a magyar érdekeket, mint teszi ezt a Likud a zsidó érdekek tekintetében!), szeretnénk, hogyha a jövőben az együttműködésünk még szorosabb lenne, mint a múltban volt. Ennek a jövőre nézve lehet jelentősége.” Vagyis egy állítólagos keresztény-nemzeti, konzervatív politikai formáció testvérpártjának tekinti a leplezetlenül kirekesztő, fajgyűlölő a zsidó érdekek mindenek felettiségét valló Likudot.

                                             

                                                                                   

 

 

chevrosanyi59 szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://chevrosanyi.blog.hu/api/trackback/id/tr901500979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása