SZÖGI TANÁR ÚR

600 gárdista, jobbikosok, helyiek emlékeztek a cigányok által lemészárolt Szögi tanár úrra - Az ÁVH nem mert beavatkozni

 

Több száz fekete egyenruhás ÁVH-s szutyok sorfala között vonult végig fekete egyenruhában, kezükben magyar- és Árpád-sávos zászlókkal, fáklyákkal az a mintegy hatszáz magyar gárdista, akik részt vettek a három éve, cigányok által kegyetlenül meggyilkolt Szögi Lajos emlékére szervezett rendezvényen Olaszliszkán. A közel 50 tetves rohadék elkövető közül mindössze 8-at kaptak el az ÁVH-sok, de ketten már ezek közül is házi őrizetben vannak csupán.
Ifjabb Hegedűs Lóránt református lelkész arról beszélt, hogy a "Simon Pereszi államhódító szándék áll a cigányok uszítása mögött". "A magyarokat ma komolyabb következmények nélkül megrugdoshatják, meggyalázhatják. Ha magyart ér sérelem, az elefántból bolhát csinálnak, ha cigányt, vagy netalántán zsidót, akkor rasszizmust kiáltanak. Nemsokára elérkezik az az idő, amikor senki nem rúghat büntetlenül a magyarba" - jelentette ki ifj. Hegedűs.
A református lelkész szerint amíg egyesek biztonságban élnek lakóparkjaikban izraeli őrző-védő cégek védelme alatt, sok százezren, millióan az élet minden percében rettegnek az etnikai zárványterületeken. Az esemény koszorúzással ért véget a Szögi Lajos emlékére állított, a  helyi rablógyilkos cigányhorda által rendszeresen meggyalázott emlékműnél.
A helybeliek kordonok mögül, távolról szemlélték a Jobbik Magyarországért Mozgalom által meghirdetett esemény történéseit.
Az első szónok Bodrog László, a nyíregyházi Nemzeti Őrsereg szóvivője volt, aki szerint "egy barbár horda által agyonvert" Szögi Lajos halála kellett ahhoz, hogy a magyar nemzet felébredjen és ne tűrje tovább azt a megaláztatást, amit a gyerekeknek és a tanároknak kell átélniük minden nap az iskolákban. Ugyanezzel kell szembenézniük a rendőröknek is, akiket vasvillával fenyegetnek intézkedés közben, így nem mernek határozottan fellépni a bűnözőkkel szemben - fogalmazott a szóvivő. Álláspontja szerint ezért lenne szükség vidéken a csendőrség felállítására, mert "a régi Magyarországon nem történt volna ilyen, amikor a falu végén megjelent a csendőr a kakastollas kalapban".
Ezt a gondolatmenetet folytatta a Jobbik egyik alelnöke is, aki arról beszélt, hogy a csendőr, amikor elfogta a tyúktolvajt "aktagyártás helyett a puskatus milyenségével ismertette meg az elkövetőt, akit aztán a családja talicskában takarított haza". Hozzátette: kormányra kerülése esetén a Jobbiknak nem titkolt célja a börtönök munkatáborokká alakítása, valamint bizonyos esetekben a halálbüntetés visszaállítása. Mint elmondta, Szögi Lajost "egy selejt népcsoport tagjai verték agyon, a gyilkos horda nősténye pedig azt ordította: öld meg a magyart!"
Véleménye szerint nincs még egy ország a világon, ahol az ilyen mondatokért ne szabnának ki börtönbüntetést. Murányi szerint a kisebbségi és a többségi társadalom szembe állítása állandó feladatuk a parlamenti pártoknak, az országgyűlés összes pártja idegen hatalmak érdekeit képviseli. Az alelnök a szónoki emelvényről azt üzente a "kisebbségek renitens tagjainak": a Jobbik kormányra kerülésével más világ jön.
- Azok a cigányok viszont, akik ki akarnak törni a bűnözés világából és gyermekeiket tisztességesen akarják nevelni, ránk számíthatnak - fogalmazott. Kiemelte: pártjuk alamizsna helyett valódi munkát akar biztosítani a dolgozni akaró romáknak.
Mint emlékezetes, Szögi Lajos tiszavasvári tanárt 2006. október 15-én délután gyermekei szeme láttára verték agyon a nyílt utcán a büdös, mocskos, magyarok adójából élősködő, munkakerülő, jelentős részben büntetett előletű színesbőrű férgek, mert többen "úgy látták", hogy elütött egy helyi kislányt, aki valójában nem sérült meg. Az ügyben a bíróság már meghozta első fokú döntését, mind a nyolc vádlott tíz évtől életfogytig tartó letöltendő fegyház- és börtönbüntetést kapott. A többi negyven elkövetőt, bűnsegédet a cigányfajvédő, zsidórasszista hatalom futni hagyta, és a nyolcból is két tetves már csupán házi őrizetben van.
A másodfokú tárgyalás a következő napokban kezdődik el a Debreceni Ítélőtáblán.
(Kuruc.info a nol.hu szutykát tényekkel korrigálva)

 

 

 

chevrosanyi59 szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://chevrosanyi.blog.hu/api/trackback/id/tr111455628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása